Maatschappelijk verantwoord ondernemen is erg belangrijk bij BouwCombi. Wij willen graag de continuïteit van het bedrijf en personeel waarborgen op een duurzame manier.

Bijen

Wij hebben een band met bijen. Het gaat niet goed met de bijen en ze hebben onze hulp nodig.
Onze interesse ligt bij ambachtelijk vakmanschap en in de manier van samenwerken die de bijen tentoonstellen. Iedereen heeft een taak en samenwerken is een natuurlijk instinct. Zo zien wij onze taak ook.

Bijen en technologie

Beep is een initiatief waarbij er met moderne technologie het wel en wee van een bijenvolk word vergaard en verstuurd naar centrale datacentra. Hiermee kunnen we per volk zien wat de status is maar kunnen onderzoekers ook in de gaten houden wat er op metaniveau speelt bij onze bijen in Nederland en daarbuiten.
Meer informatie op beep.nl

Pand

Bouwcombi is gevestigd in een milieuvriendelijk pand en maakt onder andere gebruik van luchtfilters en LED-verlichting. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en al het afval wordt gescheiden. Wij werken aan de ontwikkeling van een betere werkomgeving omdat wij graag een optimale werkomgeving willen (creëren) voor ons personeel.

Bouwcombi streeft naar tevreden klanten en wilt graag uitmuntende resultaten leveren. Wij realiseren dit door excellente uitvoering en continue verbetering. Hiermee creëren wij ook langdurige relaties met onze klanten.