Via ons platform ga je als Zzp’er aan de slag in de bouw. Maak een profiel aan, reageer op opdrachten en ga aan de slag. 


Reageer op opdrachten

Reageer op een opdracht die jou leuk lijkt. De opdrachtgever kiest de beste kandidaat op basis van vaardigheden en beoordelingen. Vergroot je kans om gekozen te worden door je profiel zo compleet mogelijk . Houdt via het platform de status van jouw aanmelding in de gaten. Word je geaccepteerd voor overlappende klussen? Dan trekken wij jouw aanmelding automatisch in voor de shifts die overlappen.

Bekijk alle opdrachten

Vul je uren in

Geef aan het eind van de week aan hoeveel uur je gewerkt hebt. Je hebt hiervoor 7 dagen de tijd. De opdrachtgever controleert deze uren. Zij hebben hiervoor ook 7 dagen de tijd. Bij akkoord worden je uren gefactureerd en uitbetaalt via de methode die jij hebt gekozen.

Krijg betaald.

Kies zelf hoe je uitbetaald wil worden. Nadat je uren zijn goedgekeurd, wordt de factuur automatisch opgemaakt op de eerst volgende maandag of donderdag en start het betalingsproces dat jij gekozen hebt. Om het je makkelijk te maken, sturen wij jouw factuur naar de opdrachtgever en voegen we de factuur toe aan je financiële dashboard. De onafhankelijke financieringsmaatschappij Finqle doet vervolgens de betaling.